↓  Product Catalog  Gép bérbeadás Hungary
 
Price Ft 12000.00 Minimum Order 1
Location Zala Shipping Cost Ft 200.00
Posted On 11/27/2019, 02:18:35 PM Sample Available No
Posted By Euró-Optimum Kft. [ Bronze ] Product Status Used
Payment Mode Cash
Bank Transfer
Categories Home > Gyümölcs és Zöldség
Home > Bérmunka Kereslet-Kínálat
Home > Bor és Szőlő
Home > Szolgáltatások > Gép- és Eszköz Bérbeadás-Kölcsönzés
Send Inquiries View Company Profile Add to Inquiry Basket Add to Contact List Add to Block List Add to Favorites
     
 
  Relevant Images  
     
 
  Relevant Videos  
  No video URL is defined
     
 
  Description  

Bérelhető gépek:

Zipper ZI-ELB 70 Földfúró 3db (100-150-200mm) szárral 

Ár megegyezés szerint, irányár: 1000 Ft/óra, minimum 5000 Ft

AS 940 Sherpa 4WD RC mindent nyíró magasgazvágó fűnyíró traktor 

A világ első felülős fűnyírója távirányítóval. Használható hagyományos módon, vagy távolról is vezérelhető. A távirányítású kezelést a kezelő magas szintű biztonsága érdekében használják meredek rézsűn. A gépből kiszállva akár 300 méteres távolságból is irányítható egy professzionális távvezérlő segítségével. Az AS 940 Sherpa 4WD RC főleg meredek terepen nyújtja Önnek, mint felhasználónak a szükséges erőt és biztonságot: állandó összkerékhajtást, 22,4 LE teljesítményű, olaj- és benzinpumpával is ellátott motort, beépített differenciálzárat, bukócsövet és a távirányítás lehetőségét. A késház felfüggesztése a terepen dolgozva szükség esetén megengedi a függőleges elmozdulást, így védve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagasságot. A körülfutó, önhordó csőváz gondoskodik a stabilitásról és a csavarodás-mentességről nagy terhelés esetén is. Az összkerékhajtás jelentősen javítja az egyenes futást, a mászóképességet és a lejtmeneti fékhatást, a kétkerékhajtású modellekhez képest. Az AS-Motor bevált keresztkéses rendszere dolgozik a gép alatt, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít.

Így nem okoz gondot az elhanyagolt, meredek zártkertekben való fűnyírás magasgazvágás sem, viszont a területen esetlegesen lévő nagy kő, vas és üveghulladék károsítja a gépet, ezért ezeket a munkavégzés el kell távolítani. Legkisebb sorköz: 130 cm, legnagyobb oldalirányú dőlés: 31°. Vágási magasság:  80-135 mm.

Ár megegyezés szerint, irányár: 12 000 Ft/óra 


Amennyiben érdekli küldjön üzenetet az "Üzenet Küldése" funkció segítségével, illetve sürgős esetben hívja a 30/9572284 telefonszámot!