↓  Termék/Szolgáltatás  Webes Piactér Hungary
 
Irányár (bruttó, részletek a leírásban) Ft 60000.00 Minimális Rendelés (részletek a leírásban) 1
Elhelyezkedés Országos, Web Irányadó Szállítási Költség (részletek a leírásban) Ft 1.00
Közzétéve 2020-03-21, 14.02.57 Minta Elérhető-e Nem
Közzétette Euró-Optimum Kft. [ Bronze ] Termék Állapota Új
Fizetési Mód Készpénz
Banki utalás
Kategóriák Home > Szolgáltatások > Webes Piactér
Home > Pálinka
Home > Bérmunka Kereslet-Kínálat
Home > Munka Kereslet-Kínálat > Pálinkafőzde
Üzenet Küldése Cégprofil megtekintése Üzenő kosárhoz ad Kapcsolati listához ad Tiltólistához ad Kedvencekhez ad
     
 
  Kapcsolódó Képek  
     
 
  Releváns Videók  
  Nincs megadva videó URL.
     
 
  Leírás  

A Webes Piactér arra szolgál, hogy biztosítsa a helyi termékek kiemelten a pálinka és a kapcsolódó termékek és szolgáltatások, illetve az elvégezendő munkák keresletének és kínálatának hatékony és gyors egymásra találását. Ennek keretében a piaci szereplőknek lehetősége van a termékeiknek/ szolgáltatásaiknak az eladásra illetve vételre való felkínálására. A piaci szereplők bemutathatják vállalkozásaikat, üzleteiket és a termékeiket/ szolgáltatásaikat. Továbbá közzétehetik az általuk szervezett különféle kereskedelmi bemutatók, események és rendezvények programjait és helyszíneit.

Tehát a piaci szereplőknek lehetősége van saját maguknak illetve az eladni/megvásárolni kívánt termékeiknek/szolgáltatásaiknak és rendezvényeiknek a teljes körű bemutatására és az üzletkötéshez szükséges egyeztetések lebonyolítására a honlapon. A konkrét üzletkötés a felek által kölcsönösen kiválasztott módon és formában történik.

A Felhasználók által közzétett eladási, illetve vételi „ajánlatok” és információk alapesetben nem tekinthetők a Ptk. szerinti szerződéskötésre irányuló ajánlatnak, azaz nem keletkeztetnek ajánlati kötöttséget a közzétevő részéről, csupán csak szerződéskötési szándéknyilatkozatnak, illetve tájékoztatásnak minősülnek. Ettől eltérően, ha a közzétevő Felhasználó az eladási illetve vételi „ajánlat” és/vagy információ leírásában kifejezetten közli, hogy az ajánlata szerződéskötésre irányuló ajánlatnak minősül, akkor rá vonatkoznak a Ptk. szerinti ajánlati kötöttség szabályai.

A használat részletes feltételei és a fizetendő díjak "ÁSZF és Adatkezelési Tájékoztató" menüpontban kerülnek meghatározásra. Az 1 évhez tartozó Gold tagsági fokozat kedvezményes bevezető díja 60000 Ft a fogyasztónak nem minősülő felhasználónál. A fogyasztónak minősülő felhasználónál a Bronze tagsági fokozat ingyenes. A fogyasztónak nem minősülő felhasználók már minimális díj mellett is használhatják a rendszert.

Ha nem szeretne bajlódni a keresésekkel, az ajánlatok kezelésével akkor külön megállapodás alapján elvégezzük Ön helyett az ezzel kapcsolatos teendőket. Bármilyen az oldal működésével kapcsolatos kérdése van írjon nekünk! A kapcsolatfelvétel után - ha igényli - telefonon is visszahívjuk.