↓  Termék/Szolgáltatás  Optimalizálás Hungary
 
Irányár (bruttó, részletek a leírásban) Ft 20000.00 Minimális Rendelés (részletek a leírásban) 1
Elhelyezkedés Országos Irányadó Szállítási Költség (részletek a leírásban) Ft 1.00
Közzétéve 2020-03-04, 11.27.08 Minta Elérhető-e Nem
Közzétette Euró-Optimum Kft. [ Bronze ] Termék Állapota Új
Fizetési Mód Készpénz
Banki utalás
Kategóriák Home > Bérmunka Kereslet-Kínálat
Home > Szolgáltatások > Üzletviteli Tanácsadás
Home > Szolgáltatások > Mérnöki Szolgáltatások
Home > Optimalizálás-Optimálás
Üzenet Küldése Cégprofil megtekintése Üzenő kosárhoz ad Kapcsolati listához ad Tiltólistához ad Kedvencekhez ad
     
 
  Kapcsolódó Képek  
     
 
  Releváns Videók  
  Nincs megadva videó URL.
     
 
  Leírás  

Műszaki és gazdasági területeken optimalizálás, szaktanácsadás, szakértés, projektvezetés, projektmenedzsment és coaching nagy tapasztalattal.

A műszaki és gazdasági problémákat sokféle módon meg lehet oldani, de a különböző megoldások közül ki kell választani egyet, amelyet megvalósítunk. A különböző megoldások költségei, illetve egy megvalósított rendszer vagy szerkezet tulajdonságai nagy mértékben eltérhetnek. A gazdaságban nagy előnyre tehet szert, aki azonos minőségű terméket és/vagy szolgáltatást tud biztosítani olcsóbban, mint a többi piaci szereplő. Az egyes konstrukciók közül ki lehet választani a legolcsóbbat, a legkisebb tömegűt, illetve más szempontok alapján a legmegfelelőbbet, egyszóval az optimális megoldást.

A gyakorlatban az egyes költségelemeket, mechanikai és egyéb tulajdonságokat függvények segítségével lehet megadni. A kiválasztás az úgynevezett célfüggvény meghatározásával kezdődik. Ebben a függvényben a keresett méret, jellemző a függő változó, a rendszert jellemző összes többi változó pedig mind független változók. Egy gyakorlati feladat során gyakran kikötéseket kell tenni egyes tulajdonságok tekintetében. Ezeket is matematikai függvények formájában kell megadni. Korlátozó feltételeknek hívják ezen összefüggéseket. Az optimumkeresésnek számos módszere létezik, a matematikának ez egy önálló területe. Egy függvénynek több lokális szélsőértéke is lehet és ezek közül több is kielégítheti egyidejűleg a feltételeket. Ezen lokális szélsőértékek közül kell kiválasztani a globális szélsőértéket.

Az optimálás leegyszerűsítve azt jelenti, hogy keressük a legjobb megoldást. Az optimálás több tudományterület alapos, komplex ismeretét és nagy gyakorlati tapasztalatot igényel. Egy mérnöki feladat megoldásakor figyelembe kell venni a gyártás, szállítás, üzembehelyezés és üzemeltetés során felmerülő igényeket, hatásokat. Valamennyi részfolyamat során nagymértékben meghatározóak a gazdasági kérdések. Optimálási feladatok nem csak a mérnöki, hanem számos gazdasági témában is előfordulnak. Kiemelten fontos az adott szakterület jogi szabályozásának ismerete, mivel számos tervezési és gyártási eljárás kötelezően alkalmazandó szabványokban van rögzítve. Az optimálást megelőzően meg kell találni a megfelelő modellt, mely valósághűen visszatükrözi az adott objektumnak a viselkedését és az azt érő hatásokat. Ez mind azt támasztja alá, hogy a sokrétű gyakorlati tapasztalat elengedhetetlen.

Találja meg velünk az optimumot!                                                              

Az ár megállapodás szerint fizetendő, irányár 20000 Ft/óra. Kiszállás: 150 Ft/km.

Amennyiben érdekli küldjön üzenetet az "Üzenet Küldése" funkció segítségével, illetve sürgős esetben hívja a 30/9572284 telefonszámot!