↓  Eladási Ajánlatok  Fűnyírás és Magasgazvágás Hungary
 
Irányár (bruttó, részletek a leírásban) Ft 22000.00 Minimális Rendelés (részletek a leírásban) 1
Elhelyezkedés Országos Irányadó Szállítási Költség (részletek a leírásban) Ft 200.00
Közzétéve 2022-10-06, 15.00.55 Minta Elérhető-e Nem
Közzétette Euró-Optimum Kft. [ Bronze ] Termék Állapota Új
Fizetési Mód Készpénz
Banki utalás
Kategóriák Főoldal > Gyümölcs és Zöldség
Főoldal > Fűnyírás és Magasgazvágás
Főoldal > Szolgáltatások > Fűnyírás és Magasgazvágás
Főoldal > Bérmunka Kereslet-Kínálat
Érdeklődés Küldése Cégprofil megtekintése Üzenő kosárhoz ad Kapcsolati listához ad Tiltólistához ad Kedvencekhez ad
     
 
  Kapcsolódó Képek  
     
 
  Releváns Videók  
  Nincs megadva videó URL.
     
 
  Leírás  
Fűnyírás és Magasgazvágás Sherpa 940 WD RC  fűnyírótraktorral a legnehezebb terepi körülmények között, akár extra magas gaz esetén is.

A világ első felülős fűnyírója távirányítóval. Használható hagyományos módon, vagy távolról is vezérelhető. A távirányítású kezelést a kezelő magas szintű biztonsága érdekében használják meredek rézsűn. A gépből kiszállva akár 300 méteres távolságból is irányítható egy professzionális távvezérlő segítségével. Az AS 940 Sherpa 4WD RC főleg meredek terepen érzi jól magát igazán, mivel ekkor nyújtja  felhasználónak a szükséges kiemelkedő erőt és biztonságot: állandó összkerékhajtást, 22,4 LE teljesítményű, olaj- és benzinpumpával is ellátott motort, beépített differenciálzárat, bukócsövet és a távirányítás lehetőségét. A késház felfüggesztése a terepen dolgozva szükség esetén megengedi a függőleges elmozdulást, így védve a nyíróművet és növelve a szabad hasmagasságot. A körülfutó, önhordó csőváz gondoskodik a stabilitásról és a csavarodás-mentességről nagy terhelés esetén is. Az összkerékhajtás jelentősen javítja az egyenes futást, a mászóképességet és a lejtmeneti fékhatást, a kétkerékhajtású versenytársakhoz képest. Az AS-Motor bevált keresztkéses rendszere dolgozik a gép alatt, mely magas fűben is egyszerre vág és aprít.

Így nem okoz gondot az elhanyagolt, meredek zártkertekben való fűnyírás magasgazvágás sem, viszont a területen esetlegesen lévő nagy kő, vas és üveghulladék károsítja a gépet, ezért ezeket a munkavégzés el kell távolítani. Legkisebb sorköz: 130 cm, legnagyobb oldalirányú dőlés: 31°. Vágási magasság:  80-135 mm.

Az ár terület vagy időalapú lehet, megállapodás szerint.
Időalapú irányár: 22000 Ft/óra
Kiszállás megállapodás alapján, irányár: 200 Ft/km

Amennyiben érdekli küldjön üzenetet az "Érdeklődés Küldése" funkció segítségével, illetve sürgős esetben hívja a 30/9572284 telefonszámot!!